Handbol

El Barça escombra l'Al-Ahly i ja és a les semifinals del Mundial de clubs (23-31)

El conjunt blaugrana ha estat molt superior a l'equip egipci i s'enfrontarà al Veszprém de Xavi Pascual el pròxim dimarts

Redacció Esport3Actualitzat

S'esperava molt més del partit del Barça i l'Al-Ahly, sobre el paper, el més interessant d'aquesta primera fase del Mundial de clubs d'handbol. Però un primer inconvenient: abans de començar tots dos equips ja estaven classificats per a les semifinals.

Tot i això, els blaugranes han fet una gran sortida per buscar la victòria. En canvi, s'ha vist ràpidament que els amfitrions no estaven en condicions per lluitar contra el Barça, o s'estimaven més creuar-se en les semifinals amb el Magdeburg que amb el Veszprém.

Els blaugranes ràpidament han marcat diferències en el marcador i gairebé sense adonar-se'n disposaven d'una renda de sis gols que ha permès al tècnic, Carlos Ortega, rodar tot l'equip i administrar les forces. En el descans, el resultat ja era contundent: 10 a 17.


En la segona meitat, la renda barcelonista ha pujat una mica més fins que els blaugranes han aixecat el peu de l'accelerador en veure l'escassa resistència dels egipcis. Aleix Gómez, amb sis gols, i Dika Mem i Frade, amb cinc, han estat els màxims anotadors del conjunt català.

Dimarts, a les quatre de la tarda, la semifinal contra el Veszprém de Xavi Pascual, Ludovic Fàbregas i Luca Cindric serà molt diferent. 

ARXIVAT A:
Esports
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut