Kylian Mbappé sagnant després del cop amb Kevin Danso
Kylian Mbappé sagnant després del cop amb Kevin Danso (Reuters)
Eurocopa

Mbappé esquiva una operació imminent i jugarà l'Eurocopa amb una màscara protectora

Després d'una exploració mèdica profunda, s'ha descartat la intervenció quirúrgica immediata i l'afició francesa respira alleujada

Redacció Esport3Actualitzat

Kylian Mbappé no ha pogut acabar l'estrena de França a l'Eurocopa a causa d'una fractura al nas. Es va témer que l'incident posés punt i final al seu camí al torneig, però la intervenció quirúrgica immediata es va desestimar. 24 hores després, però, el seleccionador Deschamps ha confirmat que Mbappé s'haurà d'operar tard o d'hora. La qüestió és si ho fa un cop acabi l'Eurocopa.

Mbappé no podrà disputar el proper partit contra els Països Baixos i per a la resta de partits haurà de fer servir una màscara protectora. El jugador s'ho ha pres amb humor i filosofia i ha demanat consell a la xarxa social X per triar la màscara a utilitzar:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

 

Kylian Mbappé va ser el protagonista del primer partit de França a l'Eurocopa. No va aconseguir marcar, però l'aparatós xoc contra Danso a la segona part va deixar la imatge de la jornada. La topada li va causar una hemorràgia nasal i als pocs minuts es va confirmar que tenia el nas trencat.

L'ex del PSG ha volgut tornar al camp sense permís i l'àrbitre espanyol Gil Manzano l'ha acabat amonestant al minut 88.

 
 
ARXIVAT A:
kylian MbappéEurocopa 2024
Anar al contingut