Lamine i Fermín celebren un gol aquesta temporada a Montjuïc
Lamine Yamal i Fermín celebren un gol aquesta temporada a Montjuïc
futbol

Alarma "roja": Fermín i Lamine Yamal, a la prellista d'Espanya per als Jocs Olímpics

Malgrat el precedent de Pedri, l'amenaça de "doblar" Eurocopa i Jocs a l'estiu segueix planant sobre la jove parella culé

Redacció Esport3Actualitzat

"No seria lògic anar a les dues cites". A l'abril Lamine Yamal opinava amb claredat meridiana sobre la possibilitat de disputar l'Euro 2024 i els Jocs de París aquest mateix estiu. Per això s'han encès totes les alarmes quan l'As ha avançat aquest divendres que el nom del mataroní, concentrat amb la "roja" a Alemanya, forma part de la prellista de Santi Dènia per ser a la cita olímpica.

La RFEF hauria començat a avisar els clubs dels futbolistes que integren aquesta preselecció de futbolistes, que les normes olímpiques del futbol masculí exigeixen que siguin sub-23 amb l'excepció de tres places que poden ser més grans. A banda de Lamine Yamal a la mateixa relació de noms s'hi troben fins a tres jugadors més que competiran en l'Eurocopa amb Espanya. I un és un altre blaugrana: Fermín, seguits de l'andalús del Vila-real Álex Baena i el "lleó" Nico Williams.

Una altra de les irrupcions destacades de l'últim curs blaugrana, Pau Cubarsí, es va estalviar l'amenaça de "doblar" en quedar fora de la llista definitiva per a l'Euro. Sí res canvia, sí que serà a la convocatòria definitiva que Dènia anunciarà el 26 de juny. Pocs culers desitgen que Lamine Yamal i Fermín l'acompanyin. Cal veure la participació que ambdós tindran al torneig de seleccions continental, però ningú vol repetir un cas que encara porta maldecaps al barcelonisme.

En la memòria un precedent que ningú voldria repetir. L'atrafegat estiu 2021 d'un Pedri que tot just tenia 18 anys i acabava d'enlluernar en la seva primera temporada a can Barça. El canari va acumular gairebé tots els minuts de l'Eurocopa 2020 a les ordres de Luis Enrique i dels Jocs de Tòquio, entrenat per l'ara seleccionador absolut, Luis de la Fuente. Pedri va pagar la factura de la sobrecàrrega de partits amb forma de lesions musculars, una espiral de la qual encara no ha sortit.   

 

ARXIVAT A:
Jocs OlímpicsLamine Yamal
Anar al contingut