Alcaraz ha guanyat Struff en quatre sets (EFE)

Alcaraz supera Struff en tres sets per endur-se el segon Masters 1000 de Madrid consecutiu

Tot i la derrota, Jan-Lennard Struff ha viscut uns dies màgics i escalarà moltes posicions en el rànquing
Redacció Esport3 Actualitzat
  • La valentia de Struff: tot i que Carlos Alcaraz ha trencat el servei inicial de Jan-Lennard Struff, aquest ha sorprès amb les seves restades i pujades a la xarxa, com si fos pista ràpida. S'ha passat del 2 a 0 per al murcià, al 2 a 3 favorable a l'alemany, un canoner també beneficiat per l'alçada de Madrid.
  • Alcaraz, menys erràtic: però l'alemany no ha pogut donar continuïtat als seus cops, mentre que l'ídol espanyol ha estat més regular. Malgrat que Struss ha continuat posant problemes al servei del rival, el número 2 del món ha encertat en moments clau per emportar-se el primer set per 6 a 4.

 

  • No és un "lucky loser" qualsevol: Struss, primer jugador repescat d'una prèvia finalista d'un Masters 1000, ha estat volcànic en l'inici del segon set. Alcaraz seguia sense trobar l'intercanvi de cops, on és molt superior, i patia en el servei. Sorprenent 3 a 0 per a l'alemany.
  • Cap al tercer set: el número 65 del món ha resistit servint en el cinquè joc, que ha durat quinze minuts. I ha agafat encara més moral per emportar-se el segon parcial. Amb un gran servei i una deixada magistral pel 3 a 6.
  • Alcaraz s'espolsa la pressió: el murcià ha sabut esperar el seu moment, ha salvat el servei i en el quart joc, ha jugat el seu millor tenis. Trencament pel 3 a 1 i per posar la directa cap al títol.
  • Només ell i Nadal han repetit: Alcaraz es converteix en el segon tenista capaç de guanyar el Masters 1000 de Madrid dos anys consecutius. Tot i la derrota, Jan-Lennard Struff ha viscut uns dies màgics i escalarà moltes posicions en el rànquing.
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut