Alejandro Balde: "La meva renovació és molt a prop"

El Barça, ja recuperat de la gastroenteritis, s'estrena dimecres contra l'Arsenal, en directe per TV3
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça no ha començat amb gaire bon peu la seva gira dels Estats Units. El primer amistós contra la Juve va quedar cancel·lat i l'equip de Xavi pensa ja en el duel contra l'Arsenal de dimecres nit a Los Angeles.

Aquí, a casa nostra, podrem veure el Barça-Arsenal a quarts de cinc de la matinada de dijous, en directe per TV3. Serà el primer test de la pretemporada blaugrana després del brot de gastroenteritis que ha deixat fora de combat una quinzena de jugadors, els últims dies. Els futbolistes, però, ja estan molt millor i han tornat a la feina.

Tots els jugadors ja han superat la gastroenteritis

Els 31 jugadors s'han pogut entrenar sobre la gespa del Memoriam Colisseum de Los Angeles. Ho han fet amb diferents ritmes perquè alguns encara arrossegaven algunes molèsties, però Xavi és optimista respecte que pugui comptar amb tota la plantilla de cara a l'estrena oficial contra l'Arsenal.

Entre els jugadors recuperats, un Alejandro Balde, que és un element absolutament indispensable de la banda esquerra del Barça i que encara està pendent de la seva renovació.

"Em trobo bastant millor. L'equip ja està molt bé. I res, una llàstima pels fans que no van poder veure el partit, però ara ja estem enfocats en el següent partit".

"Hi ha hagut converses i està molt a prop la renovació, però és un tema que deixo en mans del meu representant i del club. Espero que se solucioni aviat.

 

El calendari de partits serà el següent:

-26 juliol 04.30 h: FC Barcelona-Arsenal (SoFi Stadium de Los Angeles, Califòrnia)
-29 juliol 23.00 h: FC Barcelona-R. Madrid (AT&T Stadium de Dallas, Texas)
-1 agost 05.00 h: FC Barcelona-Milan (Allegiant Stadium de Las Vegas, Nevada)

Primer partit de Lliga, amb públic

El Barça ha sabut fa unes hores que debutarà en la lliga, finalment, amb públic. El Getafe estava sancionat amb un partit de clausura de l'estadi --en la jornada 1-- per uns incidents de fa uns anys. Ara, el Tribunal Suprem ha deixat sense efecte la sanció i, per tant, el Coliseum Alfonso Pérez obrirà portes diumenge 13 d'agost pel Getafe-Barça.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut