El Bayern saludant l'afició desplaçada a Barcelona (Reuters)

Onada de crítiques a Alemanya després de l'hecatombe del Bayern contra el Barça a la Champions

La premsa alemanya critica la imatge del Bayern a Montjuïc, es desfà en elogis al Barça i destaca el treball de Flick
Redacció Esport3

Alemanya no s'esperava que el FC Barcelona fos capaç de golejar el líder de la Bundesliga. La principal premsa esportiva del país s'ha mostrat crítica amb el partit dels bavaresos i ha valorat de manera positiva el treball del Barça, i sobretot de Hansi Flick.

El diari Bild titula la seva crònica "Flick desmantella el Bayern", destacant la labor tàctica del tècnic alemany. A les notes del partit titulen: "Tres vegades un 6 i sis vegades un 5!", fent referència als números amb els que han valorat els jugadors, els pitjors de la temporada. A més a més, Matthias Brügelmann, el cap de redacció, ha titulat la seva columna d'opinió qualificant el Bayern de "vergonyós i alarmant".

Bild critica el Bayern. (Bild)

El magazine Kicker titula la seva crònica amb "La gala de Raphinha a Barcelona: la debacle del Bayern", destacant el jugador brasiler, que va anotar un hat-trick. El protagonista de l'anàlisi també és l'11 del Barça: "Raphinha: de jugador sensible a marcar la diferencia, per a Flick."

Els articles de Kicker centren els seus titulars en Raphinha. (Kicker)

A Sport 1 suggereixen un titular més crític amb el Bayern de Múnic: "La primera lliçó". Es refereix a la primera derrota dura de l'equip en aquesta temporada, que també ha coincidit amb el primer enfrontament d'alt nivell.

Crònica de Sport1. (Sport1)
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut