Alexia celebrant la Champions a Bilbao (FC Barcelona)

La confessió d'Alèxia Putellas que enalteix la seva figura

L'estrella blaugrana se sincera explicant el seu llarg procés de recuperació i com va viure la seva renovació amb el Barça
Redacció Esport3 Actualitzat

El maig del 2024, Alèxia Putellas va arribar a un acord amb el FC Barcelona per renovar el contracte fins al 30 de juny del 2026. Els mesos abans de firmar, la incertesa entorn del seu futur va portar a pensar que la llegenda del club no continuaria vestint de blaugrana. La de Mollet del Vallès, però, ha assegurat que mai va pensar d'anar-se'n a cap altre equip. 

En una entrevista de la Cadena SER, a "El larguero", ha explicat que no s'ha vist mai fora del Barça i que, quan arribés el moment, ella mateixa decidiria separar camins:

"No em vaig veure fora del Barça. Quan no senti que tinc energia, seré la primera d'aixecar la mà i apartar-me. El compromís que tinc amb el club de la meva vida és donar-ho tot en cada entrenament i cada partit. Si no fos així, seré la primera de dir-ho."

Tot i això, la futbolista hauria entès que el Barça no l'hagués volguda renovar:

"Entendria els dubtes si haguessin existit al Barça. Podria entendre aquesta part que diguin que m'he lesionat i no estan segurs de si tornaré al meu nivell. Però, bé, s'ha demostrat que van creure en mi i em van renovar. Ara em toca respondre a mi al camp." 

 

 

Abans de la seva renovació, l'Alèxia va haver de superar un dur procés de recuperació de més d'un any i mig després de trencar-se el lligament encreuat anterior. Durant aquest temps, ha hagut d'aprendre a gestionar estar tant temps fora dels terrenys de joc:

"El procés d'aquests dos anys ha estat dur. Quan et lesiones l'encreuat estàs molt temps fora. Per molt que ho vegis, com passarà ara amb Gavi, no et pots posar mai en el seu lloc."

"És una lesió molt fotuda. Necessites temps, tranquil·litat i he après a controlar les coses que no depenen de mi mateixa."

"Quan una jugadora torna d'una lesió així és una alegria perquè hi ha gent que no torna."

Ara, però, sembla que l'Alèxia, guanyadora de dues Pilotes d'Or, està tornant. En el seu bon inici de temporada ha marcat 7 gols i és la referència en el mig del camp. Juntament amb Aitana Bonmatí, Caroline Graham Hansen i Salma Paralluelo, un any més ha estat nominada al guardó atorgat per France Football. La vallesana opina que una de les seves companyes hauria de guanyar el trofeu:

"Honestament, espero que el guanyi algú del meu equip. Crec que estarà entre la Caro i l'Aitana. Les dues han fet un gran any. Espero que es quedi al meu club, al FC Barcelona."

"Escolliria tres jugadores del meu equip segur. No em votaria a mi com a tercera."

"No ha estat el meu millor any, encara que, si mires els números, com aquell qui no vol, es deia que no havia jugat gaire i me'n vaig amb 2.500 minuts, amb gols i assistències."  

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut