Alèxia Putellas en l'entrenament de la selecció espanyola
Alèxia Putellas en l'entrenament de la selecció espanyola (EFE)
Futbol

Alèxia Putellas: "No em quedo precisament per estar a gust"

Patri Guijarro, Mapi León i Clàudia Pina s'han incorporat a l'entrenament del Barça

Redació Esport3Actualitzat

La RFEF comença a fer els deures. De moment, ha cessat el número dos de Rubiales i ha exclòs el gabinet de premsa de la concentració a València, però el malestar de les jugadores que ja són a Suècia continua.

Alèxia Putellas ha explicat davant els aficionats que les han acompanyat a Oliva que encara queden negociacions pendents: "Hem de parlar encara". La RFEF s'ha compromès a reformar més àrees. 

Un dels possibles canvis podria ser a la banqueta. Montse Tomé no convenç les futbolistes i li retreuen que digués en roda de premsa que cap jugadora s'havia mostrat contrària a ser convocada. La proximitat dels partits de la Nations League, però, ha evitat que de moment es prenguin decisions sobre el seu càrrec.

En acabar l'entrenament de dimecres, Putellas va tornar a reconèixer el seu malestar davant dels aficionats.

"No em quedo precisament per estar a gust"

La selecció espanyola s'enfronta a Suècia divendres. Les vigents campiones del món comencen el seu camí a la Nations League amb l'objectiu de classificar-se per competir als Jocs Olímpics de París 2024.

 

Pina, Patri i Mapi s'incorporen a l'entrenament del Barça

Claudia Pina no jugarà amb la selecció espanyola sub-23 contra Portugal. La davantera del Barça va ser una de "les 15" i, com Mapi León i Patri Guijarro, no va amb la selecció absoluta al Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda. Va ser convocada pel partit d'aquest dijous, però la RFEF ha fet oficial que no hi participarà.

Pina, Patri Guijarro i Mapi León s'han incoporat a l'entrenament del Barça.

 

 

 

ARXIVAT A:
Luis Rubiales
Anar al contingut