Les seleccions espanyola i sueca mostren una pancarta a l'inici del partit (EFE)

Alèxia i Irene recuperen la capitania en el primer partit de l'era post-Vilda

Espanya ha superat Suècia per 2-3 al primer partit de la Nations League, marcat per les negociacions amb l'RFEF per un canvi de paradigma
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Alèxia Putellas

Primer partit de l'era post-Vilda i post-Rubiales i primera victòria de la nova seleccionadora, Montse Tomé: 2-3 contra Suècia. Duel amb alternatives, en què el combinat espanyol ha començat perdent, ha remuntat el partit i ha tornat a veure com Suècia empatava a 2 en el minut 83. Un penal transformat per la blaugrana Mariona Caldentey en el temps afegit, ha donat el triomf final al combinat espanyol. Abans, havien marcat Athenea del Castillo i Eva Navarro.

Després de la victòria, Tomé s'ha apropat tímidament a les futbolistes de la selecció espanyola per celebrar el triomf:

Un prepartit tens

Tomé no ha fet grans canvis en l'onze que va guanyar el mundial fa poc més d'un mes, a excepció de rotacions obligades per l'absència de peces com Jenni Hermoso, a qui va deixar fora de la convocatòria. Un partit amb molta expectació contra Suècia per les negociacions que estan duent a terme les jugadores amb la Federació, i que estan fent caure amb comptagotes càrrecs de la RFEF.

Després d'una concentració marcada per la tensió per l'obligatorietat d'assistir-hi, les jugadores de la selecció espanyola disputen el partit a Göteborg amb la convicció que, perquè els canvis es facin, elles hi han de ser. Així ho va dir Irene Paredes en la roda de premsa d'aquest divendres amb Alèxia Putellas, que marca un abans i un després en tot el cas Luis Rubiales.

Precisament aquests dos noms, Alèxia i Irene, són de nou protagonistes perquè recuperen la capitania de la selecció. Durant el mundial, i després del conflicte amb les 15, Ivana Andrés, Esther González i Irene Guerrero es van convertir en capitanes.

Montse Tomé ha fet que el vestidor votés les capitanes per a aquesta fase classificatòria contra Suècia i Suïssa, i el resultat ha estat completament blaugrana: Alèxia Putellas, Irene Paredes, Mariona Caldentey i Aitana Bonmatí. Fins ara, les capitanes eren elegides pel cos tècnic.

S'esperava que el braçal de capitana el portés Alèxia Putellas, però finalment Irene Paredes ha estat l'encarregada de dur-lo en aquest primer enfrontament.

"S'ha acabat"

Les dues seleccions han desplegat una pancarta a l'inici del partit amb el missatge "S'ha acabat. La nostra lluita és una lluita global".

A més, les jugadores espanyoles han aixecat el puny mostrant una cinta al canell amb el missatge "S'ha acabat" i el número 10 del dorsal de Jenni Hermoso.

L'onze titular mostra el missatge "S'ha acabat" (EFE)

A més, a l'estadi Gamla Ullevi s'han pogut veure pancartes en suport a Jenni Hermoso procedents de l'afició sueca, com "S'ha acabat" o "Amb vosaltres".

Pancarta de l'afició sueca (EFE)
ARXIVAT A:
Alèxia Putellas Luis Rubiales
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut