Aficionats del Girona a Montilivi

Allau de crítiques a les xarxes: el Girona-Liverpool valdrà un mínim de 87,5 euros

Els aficionats gironins esclaten contra el club perquè consideren els preus exagerats
Redacció Esport3 Actualitzat

Torna el rebombori a Girona. Si amb el Feyenoord el camp es va veure buit i amb l'Slovan de Bratislava van acabar obrint les entrades al públic general, amb el mateix descompte que els socis i no van exhaurir-les fins unes hores abans... ara s'ha obert la venda d'entrades per al partit contra el Liverpool del 10 de desembre i els aficionats han esclatat.

"No teniu vergonya" és el comentari més lleu que els aficionats han dedicat al club per Twitter després de publicar els preus de les entrades. Els socis hauran de pagar entre 85 € i 123 € i el públic general entre 95 € i 136 €, aquí s'hauran de sumar els 2,5 euros de la gestió.

Després del partit de l'Slovan, els aficionats havien quedat prou contents (preus a banda) pel bon paper de la seguretat a l'estadi i la millora, sense esperes, per accedir-hi durant el partit.

El camp es va pràcticament omplir amb 9.246 espectadors. Semblava que tot anava millor, comparat amb el desastre contra el Feyenoord, on no només va decebre el resultat (2-3), sinó les cues als torns per entrar a l'estadi o els incidents amb l'afició del Feyenoord, que van llançar ampolles només començar el partit.

 

Comparativa dels preus dels tres partits de Champions a Montilivi:

Preus del partit contra l'Slovan
Preus del partit contra el Feyenoord
Preus del partit contra el Liverpool
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut