Ancelotti, seriós a la banqueta (EFE)
Ancelotti, seriós a la banqueta (EFE)
Futbol

Ancelotti: "No sento la pluja fina de les crítiques, però si ho faig, obriré el paraigua"

L'entrenador italià no fa cas de les veus discordants que posen en dubte el seu futur al Reial Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

A 9 punts del Barça en la Lliga, qualsevol mala decisió que prengui Carlo Ancelotti d'aquí al final de la temporada pot convertir-se en un accelerador de partícules que posi en perill la seva continuïtat a la banqueta madridista. El tècnic italià n'és conscient, però amb la calma que el caracteritza, està disposat a aguantar el que calgui. La Lliga i la Champions aconseguides la temporada passada li permeten lluir, encara, una esquena ampla davant de les crítiques.

"En moments més difícils del normal tornen les crítiques. L'any passat també va passar, forma part de la meva feina. La pluja fina no la sento i si la sento obro un paraigua."

La intensitat de les crítiques podria augmentar si els blancs no assoleixen una victòria contra l'Espanyol, aquest cap de setmana. Sobre els blanc-i-blaus, Ancelotti ha volgut enviar un senyal d'atenció als seus jugadors.

"L'Espanyol té una motivació especial. Estic convençut que jugarà un partit sòlid, ben organitzat en defensa. I que aprofitarà el potencial de Joselu, especialment en les pilotes aèries. Caldrà estar concentrat, serà complicat."

Ni Benzema ni Mendy

Per al duel contra els pericos, Ancelotti no podrà comptar amb Benzema ni Mendy. El davanter té molèsties al turmell i aquest divendres, tot just ha començat a treballar a la gespa de forma individualitzada. En la vuitena lesió del francès, aquesta temporada, el tècnic italià prefereix reservar-lo per als partits de la setmana que ve, contra el Liverpool i el Barça.

"Benzema no està tocat, anímicament, té molta confiança. Vivim en un ambient motivador." 

L'eliminació del PSG de la Champions ha tornat a posar en funcionament la maquinària necessària per convèncer Kylian Mbappé de fitxar pel Reial Madrid. Però Ancelotti, que ja ho va patir l'any passat, no vol que es repeteixi l'experiència.

"Em pots preguntar per Mbappé avui, d'aquí tres dies o tres mesos. Però no respondré mai."

Segurament, no serà l'última vegada que ho hagi d'aclarir.

Anar al contingut