Andri Gudjhonsen celebra un gol amb la samarreta del Reial Madrid

Andri Gudjohnsen, el fill d'un blaugrana que el Madrid vol convertir en un Haaland

El davanter islandès del Reial Madrid Castella es destapa a les ordres de Raúl González i marca amb la seva selecció
Redacció d'Esport3 Actualitzat

Eidur Gudjohnsen va deixar un gran record del seu pas pel Barça, on va guanyar el triplet en el primer any de Guardiola. El davanter islandès, ja retirat, exerceix d'entrenador ajudant a la selecció del seu país, on aquesta setmana va viure una nit rodona. Dos dels seus fills, Sveinn Aron (23) i Andri (19), van jugar junts amb l'absoluta i van fabricar el quart gol de la golejada dels nòrdics contra Liechtenstein, amb assistència del gran i rematada del petit Andri.

 

 

En la família Gudjohnsen, tothom juga a futbol i a un gran nivell. L'avi Arnor va ser futbolista, 73 vegades internacional per la seva selecció, on mai va arribar a jugar amb el seu fill Eidur, tot i que li va donar el relleu en la nit del seu debut amb la selecció islandesa.

 

Andri i Sveinn Aron s'abracen després d'un gol amb Islàndia

Els tres fills de l'exblaugrana van passar per la Masia quan el seu pare jugava al Barça i s'hi van mantenir algunes temporades més. Però a poc a poc van anar canviant d'aires i actualment n'hi ha dos, Andri i Daniel Tristan (15) que juguen al Reial Madrid.

El focus mediàtic s'ha centrat en Andri, a qui Carlo Ancelotti va incloure en la llista B de la Lliga de Campions d'aquesta temporada. A Valdebebas veuen en el davanter nòrdic, d'1,89 metres, un projecte de Haaland, el golejador noruec que es disputen els grans clubs europeus.

Andri i Eidur Gudjohnsen, camins diferents

De moment, però, Andri Gudjohnsen no té tan gol gol com el seu pare. Amb el filial que dirigeix Raúl González només suma una diana, una menys que amb lslàndia. Anys enrere, el cognom Gudjhonsen anava associat als colors blaugranes. Però els temps han canviat i el aquest cap de setmana es convertirà en una de les grans amenaces per al Barça, en el clàssic de filials de la Primera RFEF.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut