Anglaterra utilitza Espanya per convèncer Guardiola

Anglaterra utilitza Espanya per convèncer Guardiola: "No els entrenaré mai"

La Federació d'Anglaterra podria estar negociant amb l'entrenador català des de principis de temporada
Actualitzat
TEMA:
Guardiola

El futur de Pep Guardiola a partir de la pròxima temporada s'ha convertit en un misteri. Després de nou anys al Manchester City, Pep Guardiola acaba contracte el 30 de juny que ve i encara no ha donat senyals de voler-lo renovar. Un grup d'aficionats del City ha recaptat 1.000 lliures per crear una pancarta amb un missatge en català per demanar a Guardiola que no marxi del club.

El director esportiu de confiança, Txiqui Begiristain, ja ha dit que marxa del club. La gran incògnita és saber si el futur nou director esportiu, Hugo Viana, exjugador de 41 anys, haurà de construir el primer projecte sense Pep Guardiola, o bé el de Santpedor allargarà una temporada més per arrodonir una dècada d'èxits a Manchester.

Amb aquest context, Anglaterra té molt clar què és el millor per al seu país i no vol que ningú més passi a ser el seu nou seleccionador. I la premsa hi està jugant un paper important.

Com a forma de persuasió, diversos diaris britànics han publicat informacions de com està l'actualitat del tècnic català respecte de l'interès de la selecció anglesa de tenir-lo a la banqueta. Especulen que estaria disposat a abaixar-se el sou de manera significativa (cobra al voltant de 18 milions de lliures l'any amb el City) per ser el seleccionador nacional, això sí, quan ell consideri que sigui el moment adequat. 

Un altre mitjà com The Times també ha confirmat que ja podrien haver començat els contactes formals, oberts des d'inicis d'aquesta temporada, encara que Guardiola no hagi respost oficialment a la proposta.

Anglaterra vol que abandoni la idea d'Espanya

Encara que també asseguren que hi ha dues seleccions més interessades en ell, diversos columnistes han apel·lat als seus pensaments polítics per remarcar que no encaixa que torni a Espanya.

Un dels més cridaners ha estat Jack Gaughan, del Daily Mail, que va remarcar el seu pensament de Catalunya:

"No entrenarà mai Espanya, a causa de les seves opinions sobre la independència catalana i, en particular, tenint en compte la seva actitud cap al talent que té a disposició seva en aquest país."

ARXIVAT A:
Guardiola
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut