Ansu Fati veient el partit des de la grada
Barça

Ansu Fati ja ha arribat a Barcelona

El davanter ha presenciat el duel de play-off del filial blaugrana, contra l'Eivissa, al Johan Cruyff com un espectador més

Redacció Esport3Actualitzat

Un dels partits més esperats del cap de setmana per l'afició blaugrana és el Barça Atlètic-Eivissa, de play-off d'ascens. Un duel amb victòria del Barça, que ha pogut eliminar l'Eivissa amb un contundent resultat a casa (5-3). De fet, ha estat un matx amb gran expectació, i entre aquesta expectació hi havia una figura molt destacada, que ha cridat l'atenció. El davanter Ansu Fati estava veient el partit com un espectador més.

Ansu Fati, que s'ha assegut a les grades amb Alejandro Balde i Julián Araujo, ja és a Barcelona, i això ha despertat l'interès de molts. El davanter, que la temporada 2023-2024 ha estat cedit al Brighton & Hove Albion FC de la Premier League, ha tornat a la capital catalana. Sembla, segons el diari Sport, que la seva intenció és reintegrar-se a la plantilla, a les ordres de Hansi Flick, per dur a terme a pretemporada i per intentar guanyar-se la confiança del tècnic germànic.

El moment més tens del partit

A la grada del Johan Cruyff també hi havia el president Joan Laporta, a la llotja, que ha viscut una sorpresa desagradable quan part de l'afició li ha dedicat crits en contra.

"Barça sí, Laporta no."

També s'ha sentit:

"Deixeu de fer el ridícul."

Uns crits que han durat segons, ja que els aficionats s'han centrat molt en el partit per donar suport al tècnic del filial Rafa Márquez.

 

 

Anar al contingut