Ansu, durant la presentació dels "Relats solidaris de l'esport" d'enguany
Ansu, durant la presentació dels "Relats solidaris de l'esport" d'enguany
Barça

Ansu Fati s'anima a respondre en català davant la premsa

El davanter blaugrana de 19 anys va arribar al planter del Barça, procedent del Sevilla, quan en tenia 10

Redacció Esport3Actualitzat

Nascut a Guinea Bissau el 2002, Ansu Fati es va traslladar a viure a la província de Sevilla amb la seva família quan tenia 6 anys. El seu pas per Andalusia no seria gaire llarg i el futbol el portaria a entrar al planter del Barça amb només 10 anys, on va arribar procedent del club sevillista. La vida del davanter ha donat més tombs que la de la majoria dels joves de 19 anys i allà on ha anat s'ha familiaritzat amb la llengua de l'indret.

A banda de la seu idioma matern, el portuguès, Fati domina perfectament el castellà i, com ha demostrat aquest dimarts davant de la premsa, també es veu amb cor d'animar-se en públic amb el català. L'internacional l'ha utilitzat per primera vegada davant dels mitjans per descriure l'estat de la seva recuperació durant la presentació del llibre que ha ajudat a escriure juntament amb una quarantena de periodistes, el projecte solidari "Relats solidaris de l'esport". I ho ha fet amb un bon nivell:

El català del 10 del Barça només s'havia pogut sentir en campanyes puntuals a les xarxes socials, com la que va anunciar el seu retorn als terrenys de joc la tardor passada, després de passar fins a quatre vegades per quiròfan per culpa del trencament del menisc intern que es va fer el novembre del 2020:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut