Ansu Fati celebrant un gol amb el Brighton a l'Europa League (Europa Press)
Barça

Ansu Fati torna amb ganes de triomfar de blaugrana: "Estic al 100%"

A punt d'acabar la seva cessió al Brighton, l'hispanoguineà espera poder posar-se a les ordres de Hansi Flick

Redacció Esport3Actualitzat

Considerat durant temps la joia del planter, Ansu Fati es prepara per afrontar una segona etapa de blaugrana a l'espera que el club anunciï quins plans té per a ell. L'atacant hispanoguineà acaba aquest mes la seva cessió amb el Brighton & Hove, de la Premier League anglesa, i revela les seves sensacions en una entrevista a Mundo Deportivo abans que s'aclareixi el seu futur. L'antic dorsal 10 del Barça assegura que el seu capítol amb les lesions, que va truncar una carrera que semblava meteòrica, està oblidat.

"Ara mateix estic al 100%. Estic treballant molt. Passo moltes hores al gimnàs. Hi ha gent que es pensa que Ansu viu lesionat"

Ansu ha tingut una participació decreixent al Brighton; en part, per alguna petita lesió que li ha impedit tenir continuïtat. Ha jugat 27 partits --només 9 de titular-- i ha marcat 4 gols.

"Ha sigut una bona experiència en una Lliga molt física i exigent. Sento que he après moltes coses i he millorat".

Espera tenir una segona oportunitat per fer realitat un dels somnis de la seva vida:

"La meva il·lusió és triomfar al Barça. Rebo constants mostres d'afecte per part dels culés. És una motivació extra que tinc per treballar (...) Tan de bo pogués marcar el primer gol al Camp Nou".

I subratlla que manté contacte amb molts integrants del vestidor blaugrana:

"Amb Balde, amb Gavi, amb Araujo..., he vingut moltes vegades a Barcelona i hem fet plans"

Ansu, que va debutar amb el primer equip quan tenia 16 anys, en té actualment 21 i té contracte amb el Barça fins al juny del 2027.

 

 

 

ARXIVAT A:
AnsuFati
Anar al contingut