El derbi madrileny va ser aturat pel llançament d'encenedors (Reuters)

Antiviolència proposa tancar el Metropolitano dues setmanes

L'Atlètic de Madrid s'exposa a una sanció que podria tancar l'estadi totalment, a més d'una multa de 65.000 euros pels incidents que es van produir durant el derbi madrileny
Redacció Esport3

La Comissió Antiviolència proposa el tancament total de l'estadi Metropolitano durant 15 dies, a més d'una sanció econòmica de 65.000 euros a l'Atlètic de Madrid, pels incidents que hi va haver durant l'últim derbi madrileny, quan un sector d'aficionats radicals van llançar encenedors i altres objectes al porter visitant, Thibaut Courtois.

L'endemà del partit, la Comissió Permanent de la Comissió Estatal contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància a l'Esport ja es va reunir a la seu del Consell Superior d'Esports i va qualificar de "molt greus i inacceptables" uns incidents que perjudiquen greument la imatge del futbol espanyol. Després de la reunió que ha tingut lloc aquest dimarts, la comissió que vetlla pel bon desenvolupament dels esdeveniments esportius, ha proposat una sanció exemplar.

L'entitat "colchonera" ha identificat i expulsat quatre aficionats que van tenir participació en el llançament d'objectes al porter del Reial Madrid, en una investigació que continua oberta.

Anteriorment a aquesta proposta de sanció, el Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol ja va sancionar l'Atlètic amb el tancament parcial de l'estadi (únicament el sector on hi va haver els incidents) i una multa de 45.000 euros. El club que presideix Enrique Cerezo va recórrer la sanció davant el Comitè d'Apel·lació i està en espera d'una resolució.

Els pròxims partits que ha de disputar a casa l'Atlètic de Madrid són contra el Leganés, el Las Palmas i l'Alabès.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut