Lewandowski i Modric, cracs veterans anhelats a Aràbia Saudita

Aràbia Saudita, l'"amenaça" latent: la llista d'objectius amb què tornarà a la càrrega a l'hivern

El frenètic mercat d'estiu del país àrab va tancar-se el dia 7, però al gener tornarà a apujar la persiana
Redacció Esport3 Actualitzat

Han fitxat fins a límits insospitats a principis d'estiu, però el futbol saudita no en té prou. La Lliga, que ha esdevingut la més emergent del món a cop de talonari i s'ha convertit en la segona competició del món en nivell de despesa (957,1 milions d'euros) per darrere de la Premier (2.810 milions), té decidit tornar a invertir generoses quantitats de diners al mercat d'hivern.

Cristiano, Benzema, Mané, Kessie, Kante, Brozovic o el jove gallec Veiga hauran de fer de Ciceró de més cracs. El Fons d'Inversió Pública del país àrab, que rega les arques dels quatre clubs més potents de la Saudi Pro League, ja té preparada la llista de figures a seduir a partir del gener.

La llista de la compra

Els objectius són de tot menys desconeguts. Algunes de les inversions plantejades son les incorporacions de Richarlison, temptat a finals d'agost, Kevin De Bruyne, Jadon Sancho, Mohamed Salah, Paul Pogba o els madridistes Alaba i Luka Modric, impacient amb el seu nou rol secundari a Madrid.

L'"amença" segueix latent. Tampoc pot badar el Barça: seria estrany que s'oblidessin d'un dels desitjos que se'ls ha resistit en els seus primers intents, Robert Lewandowski. En aquest sentit, Xavi Hernández té al seu favor l'oposició de la família del polonès a abandonar Castelldefels.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut