Araujo durant una roda de premsa a l'Allianz Arena (Reuters)

Araujo, el defensa que no s'amaga i arriba a Munic sense por de res

L'uruguaià no tem ni el Bayern ni la competència que ha arribat a la plantilla durant el mercat d'estiu
Redacció Esport3 Actualitzat

Ronald Araujo té 23 anys però ja és un dels protectors del primer equip del Barça. Tant dins com fora del camp. Potser per això ha estat el portaveu escollit en la prèvia de l'exigent visita a l'Allianz Arena. A Munic, terra de "kàisers", el defensa uruguaià ha demostrat, a cada resposta, que no tem el Bayern. Tampoc la competència que li han portat en forma de fitxatges.

En aquest sentit, sobre els reforços de Kounde i Christensen ha reconegut que l'arribada de bons jugadors ha de ser una obligació en un club com el Barça:

"Els fitxatges han tornat la il·lusió als culers, els que ja hi érem hem treballat per progressar, tot ha ajudat. La competència no em fa por, forma part del futbol. Kounde és espectacular i Christensen també ens ajuda molt. Els millors jugadors han d'estar al Barça per poder seguir creixent com a club."

Precisament la competència el pot obligar a deixar la posició en què se sent més còmode:  

"Estic més còmode jugant de central, però si em toca fer de lateral hi posaré tot l'esforç."

El blaugrana és un equip millorat i esperançat que a l'Allianz Arena tindrà una primera prova de foc. Araujo, profund creient, ni té por ni esperit de revenja:

"La Champions sempre és difícil. El de dimarts és un gran partit per mostrar el nostre futbol, aquestes cites ens fan més forts."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut