Arujo, fent feina al gimnàs, amb cara d'esforç
Arujo, fent feina al gimnàs (FC Barcelona)
Barça

Araujo, optimista sobre la seva recuperació: "Tornaré com un toro"

En una entrevista a Barça One, el defensa blaugrana insisteix en la importància de guanyar títols i considera la Champions la seva "assignatura pendent"

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Araujo està evolucionant molt bé de la lesió que es va fer al juliol a la Copa Amèrica amb la selecció uruguaiana i que li ha fet perdre's tant la temporada amb el Barça com les primeres jornades de Lliga. Una recuperació sobre la qual és molt optimista, segons ha explicat en una entrevista a Barça One, tot i que abans del desembre, com a mínim, no s'espera que pugui jugar:

"Estic progressant molt bé. No ha estat un temps fàcil, en l'àmbit físic i mental, però estic content de com va la recuperació. He tingut temps per treballar en el meu físic i al club estan sorpresos de com vaig. Tornaré com un toro."

 


Inèdit amb Flick

Araujo no ha pogut compartir encara minuts amb els seus companys aquesta temporada, però admet que està gaudint molt de l'equip i que aquest gran inici a la Lliga és molt important "de cara a començar bé per lluitar pel títol de Lliga i no haver de pensar en remuntades al gener". 

L'uruguaià parla sovint amb Hansi Flick, qui encara no l'ha pogut dirigir en cap partit i ha explicat que quan fa exercicis de recuperació, l'alemany va a parlar amb ell i que tenen "un bon feeling".

També és conscient que juga en un club "en què estem obligats a guanyar títols". "Si no se'n guanyen, la temporada és dolenta, perquè el Barça és el Barça, hem de lluitar per títols" i remarca que "l'assignatura pendent és la Champions; ho donaré tot per intentar aixecar-la".


Capità orgullós

Ronald Araujo és un dels capitans del Barça, un títol honorífic que valora molt, ja que el considera "un privilegi i un orgull":

"Em surt natural ser un líder, vull estar pendent de tot, que tothom estigui bé. Sé on viu cadascun dels meus companys, amb qui viu, si estan bé... Per això t'escullen com un dels capitans. No solament dins del camp, sinó fora. Comprovar que el grup estigui bé em surt natural."


Cinc anys després de la seva arribada, el defensa es queda amb tres moments al club blaugrana: el seu debut, el primer gol i la Lliga guanyada amb Xavi a Cornellà-el Prat. I valora haver pogut compartir vestidor amb cracs com Leo Messi o Luis Suárez, "que fins aleshores mirava per la tele".

Només hi posa un "però" a aquesta mitja dècada, "voldria haver fet més gols".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut