Arola ha estat la gran protagonista del partit: gol i assistència (RCDEspanyol)
Futbol

L'Espanyol aconsegueix el primer triomf i el Llevant Badalona s'imposa "in extremis"

L'equip blanc-i-blau remunta davant l'Eibar (2-1) i el badaloní triga a obrir la llauna contra el Deportivo Abanca

Oriol VidalActualitzat
  • Remuntada enèrgica i primer triomf de l'Espanyol a la Lliga F. L'equip de Sara Monforte s'ha buidat per derrotar l'Eibar en un partit molt lluitat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Un gran segon temps, amb personalitat, determinació i una gran Arola Aparicio (gol i assistència), ha permès a les blanc-i-blaves sumar a la fi de tres i obrir una escletxa de tres punts amb el descens.
  • L'Eibar ha neutralitzat una bona sortida de les blanc-i-blaves amb un golàs als 27 minuts d'Espe Pizarro. L'uruguaiana ha fet un parell de retalls a la frontal i ha deixat anar un fantàstic xut a l'escaire, impossible per a Romane Salvador. Tota una gerra d'aigua freda per a les periquites, que venien de caure a la Copa de la Reina contra l'AEM.
  • El segon temps ha estat una altra història. Les de Monforte han afegit sentit al seu joc vertical i amb una gran Arola han capgirat el marcador. L'extrem barcelonina ha empatat als tres minuts de la represa. Ha sabut aprofitar una passada en profunditat de Lice Chamorro i una falta d'entesa entre les dos centrals de l'Eibar per plantar-se sola davant Astrálaga i definir amb molta sang freda.
  • La mateixa Arola ha tingut dues opcions molt clares per desequilibrar el matx, però ha esmenat els seus erros assistint Lice Chamorro a nou minuts del final. Un resultat que ha premiat l'esforç de les locals: tota una bomba d'oxigen abans del derbi que les deixa amb 5 punts després de cinc partits, a tan sols d'un d'un Eibar en estat de crisi. Tres derrotes seguides per a les blaugranes.

Triomf "in extremis" del Llevant Badalona

• El Llevant Badalona ha dominat de forma absoluta el partit contra el Deportivo, però li ha costat plasmar la seva superioritat al marcador
  • El gol de la victòria no ha arribat fins al temps afegit, quan Macarena Portales ha agafat una pilota a la línia de mitjos, s'ha perfilat fins a la frontal i ha deixat anar un xut amb rosca que ha superat Inés Pereira, la portera visitant
  • Amb aquest triomf, el Llevant Badalona es manté quart amb 10 punts de 15, un gran inici. El Deportivo, de la seva banda, continua sense conèixer la victòria i voreja la zona de descens.