Raphinha, felicitat pel seu entrenador, Hansi Flick, al final del duel contra el Bayern de Múnic (EFE)

Arrasa a la xarxa un formulari de disculpes a Raphinha

L'imprès convida els antics detractors del brasiler a especificar el motiu de la seva superada animadversió
Redacció Esport3 Actualitzat

Si després de l'arrencada de temporada que estava protagonitzant, encara quedava algun detractor de Raphinha, la seva exhibició contra el Bayern de Múnic els ha extingit. La metamorfosi del de Porto Alegre amb Hansi Flick, plasmada en gols, lideratge i desplegament físic, l'ha convertit en un dels preferits dels culers.

Malgrat això, una iniciativa irònica sorgida a la plataforma X ha pensat que els conversos amb Raphinha han de fer un acte de contrició. Consisteix a omplir un "formulari de disculpes" que els convida a especificar el motiu del seu "mal comportament".

Dona mitja dotzena d'opcions de perdó carregades d'humor. La majoria centrades en les seves capacitats tècniques, com per exemple "pensava que no tenia cames", "només jugava per ser brasiler", "no sabia controlar una pilota" o "no sabia fer un regat". També n'hi ha que s'espolsen la culpa i assenyalen un tercer, com "un 'culer objectiu' em va convèncer que era dolent" o "el criticava perquè els altres també ho feien".

 

L'última creu que obliga a marcar l'imprès és el compromís de fer escoltar les disculpes amb la mateixa vehemència que les antigues faltes de respecte cap al futbolista gaúcho. Tothom estima Raphinha, però no sempre ha estat així. Les crítiques a l'internacional van formar part de la banda sonora blaugrana en temps de Xavi. Redimit Raphinha dels seus "pecats" al terreny de joc, ara és el torn dels fans.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut