Gerard Piqué entrenant-se amb el Barça

Arriba l'hora de Gerard Piqué: de no jugar a titular

Les lesions dels tres centrals (Araujo, Kounde i Christensen) porten a la titularitat gairebé garantida del central barceloní
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Gerard Piqué

Al Barça se li amplia la infermeria. Ara són Andreas Christensen i Frank Kessié qui se sumen a Jules Kounde, Araujo, Bellerín, Memphis i Frenkie de Jong. El danès té un esquinç al turmell esquerre i l'ivorià una elongació a l'adductor de la cuixa dreta. De fet, Xavi Hernández només podrà comptar amb 2 centrals naturals, Piqué i Èric Garcia, per rebre diumenge el Celta a la Lliga.

El central català, titular indiscutible durant moltes temporades, només ha disputat fins ara 2 partits de Champions i 2 partits de Lliga, que sumen un total de 256 minuts.

La resta de partits que han disputat els de Xavi Hernández des que va començar la temporada, Piqué els ha vist des de la banqueta.

El tècnic de Terrassa només li queden 2 centrals purs en condicions: Eric Garcia i Gerard Piqué. D'aquesta manera, de cop i volta, el rol de Piqué canvia d'un dia per l'altre.

Aquest fet també té repercussió en un altre aspecte. Segons diversos mitjans, el central del Barça compta amb una clàusula al contracte que no prorroga la seva continuïtat al club si no disputa el 35% dels partits. Amb 35 anys, Piqué afronta un nou repte a la seva carrera esportiva.

ARXIVAT A:
Gerard Piqué El Clàssic
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut