El culebrot Griezmann arriba a la seva fi

Atlètic i Barça negocien un nou preu de traspàs per Griezmann

El Barça espera tancar el cas per 25 milions d'euros però l'Atlètic encara vol rebaixar més la xifra
Actualitzat
TEMA:
Griezmann

El diari francès L'Équipe anuncia un acord imminent entre l'Atlètic de Madrid i el Barça pel fitxatge d'Antoine Griezmann. El davanter s'ha convertit en el gran protagonista d'aquest inici de curs a causa de la seva situació contractual. Una situació que ha provocat que Diego Pablo Simeone li doni entrada a partir del minut 60 de cada partit en les primeres sis jornades.

Si Griezmann juga més de 45 minuts en més del 50 per cent dels partits en els quals estigui disponible entre aquestes dues temporades, l'Atlètic haurà de pagar 40 milions d'euros pel seu fitxatge. Una quantitat a la qual no vol arribar. D'aquí ve que els madrilenys intentin rebaixar ara aquesta xifra de minuts.

El diari francès assegura ara que l'Atlètic de Madrid i el Barça estan negociant rebaixar aquesta opció de compra. La xifra que revelen sobre aquest possible acord seria els 25 milions d'euros, que permetrien al quadre blaugrana desfer-se de manera definitiva del jugador i del seu altíssim salari i, als blanc-i-vermells, que Simeone l'alineés quan volgués, sense restriccions. El Barça volia presentar una demanda per incompliment de contracte però no té clar que el Tribunal d'Arbitratge li doni la raó i ja estaria negociant la seva rebaixa.

El cas és que el Barça comptava amb aquests 40 milions d'ingressos en els seus comptes per millorar les seves finances. I l'Atlètic, per part seva, encara podria pressionar més per reduir aquesta xifra de 25 milions. Encara queden detalls per resoldre, però de moment aquesta és la quantitat que apunta la citada font.

 

El davanter, mentrestant i a la falta d'acord definitiu, continuarà esperant al minut 60. En els sis partits d'aquest curs ha saltat al terreny de joc a partir d'aquest instant, sense excepcions. I de moment, aquest dimarts davant el Leverkusen en la Champions League, tot apunta al fet que es tornarà a repetir la situació.

ARXIVAT A:
Griezmann
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut