Tres golejadors que no perden olfacte
Tres golejadors que no perden olfacte
futbol

Auba, Messi i Jutglà, gols que furguen en la ferida del Barça a la Champions

Tres exculers, tres dels jugadors de la tercera jornada a la Lliga de Campions, just quan el Barça s'ha oblidat de fer gols a Europa

Redacció Esport3/AgènciesActualitzat

Tot i encetar aquesta Champions amb una maneta al modest Viktoria Pilsen, el Barça no ha marcat en les últimes dues jornades, un factor decisiu per tornar de Munic i Milà sense cap punt. Fins i tot Lewandowski, exuberant pitxitxi a la Lliga, ja fa un mes que s'estavella contra les defenses europees quan sona la música de la Lliga de Campions.

Mentrestant, tres davanters amb passat recent a Barcelona han estat protagonistes destacats de la tercera jornada, ajudant amb gols els seus actuals equips. Uns gols que conviden a la reflexió.

Aubameyang agafa el timó

El Chelsea necessitava redreçar el rumb en el grup E contra el renascut Milan després d'una derrota i un empat. Si el partit a Stamford Bridge va ser més aviat plàcid per als anglesos va ser, en gran part, perquè, en el minut 55, Pierre-Emerick Aubameyang va fer el gol de la tranquil·litat, el segon que anota des del seu retorn a Londres.

Un altre gol "made in Messi"

Vitinha per a Messi, Messi per a Mbappé, Mbappé per a Neymar, Neymar la torna a Messi i petó a la xarxa de l'argentí amb la seva mítica rosca d'esquerres. Gol coral de la galàxia parisenca amb un desenllaç "made in Messi" per avançar-se al camp del Benfica, on acabarien empatant.

Jutglà, el golejador de moda

N'ha tingut prou amb dos mesos en el seu nou equip per consagrar-se a tot el continent. El davanter de Sant Julià de Vilatorta ha estat l'MVP en els dos últims triomfs d'un Bruges que amb ell d'estilet ha deixat de ser el rival dòcil de les últimes edicions. Simeone va ser la seva última víctima.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut