Aubameyang tanca el seu fitxatge pel Chelsea

El davanter gabonès surt del FC Barcelona just una temporada després d'arribar-hi
Redacció Esport3 Actualitzat

Aubameyang ja és jugador del Chelsea. El Barça i el club anglès han arribat a un acord pel traspàs del gabonès a l'equip que entrena Thomas Touchel per 12 milions d'euros. El davanter que va arribar al Barça el mes de gener passat, marxa després d'haver disputat 24 partits oficials i haver marcat fins a 13 gols --va ser el màxim golejador de la temporada 2021-21, empatat amb Memphis-- amb la samarreta blaugrana.

El ja exdavanter del Barça signa fins al 2024 i es converteix en el sisè reforç de la temporada del Chelsea. De fet, l'operació ha tingut diversos alts i baixos, però finalment s'ha tancat, amb la satisfacció del jugador i, de retruc, del Barça. El club blaugrana allibera així més massa salarial.

"Estic molt content. És un honor ser part d'aquest equip i tinc moltes ganes de començar. Tinc alguns assumptes pendents amb la Premier League, per la qual cosa és bo tornar-hi i és realment emocionant".

Les seqüeles de l'assalt a casa d'Aubameyang, que li va causar una fissura a la mandíbula, no han frustrat, finalment, el seu traspàs al Chelsea. L'operació també inclou Marcos Alonso, tot i que arribarà com a agent lliure després de rescindir contracte amb el Chelsea.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut