Bad Gyal, Felip Vi i la reina Letícia
Bad Gyal, Felip Vi i la reina Letícia, als Premis La Vanguardia (EFE)
Futbol

Bad Gyal reivindica la valentia de les jugadores: "Són unes reines"

L'artista ho ha dit en un acte presidit per Felip VI i la reina Letícia

Redació Esport3Actualitzat

Són moltes les persones que últimament elogien el paper de les jugadores de la selecció espanyola per professionalitzar el futbol femení. En ple conflicte obert entre les futbolistes i l'RFEF, una de les últimes veus que els ha volgut donar suport públicament és Bad Gyal.

L'artista maresmenca ha volgut elogiar públicament la seva valentia. Ho ha fet en recollir el Premi Talent Jove Internacional de la primera edició dels Premis La Vanguardia.

"No em considero un referent ni un model a seguir. Crec que soc una noia normal que ha trobat el seu refugi en la música. Parlant de referents, sobretot considero referents les nostres jugadores de futbol, que en aquests últims dies han demostrat que han lluitat per coses que encara són molt necessàries. I considero que últimament han sigut unes reines."

Precisament, la catalana ho ha dit davant la presència de Felip VI i la reina Letícia, que han presidit l'acte, i que han fet créixer el simbolisme de l'expressió que ha utilitzat: "reines". Un pronunciament que està sent molt elogiat a les xarxes socials.

ARXIVAT A:
Luis Rubiales
Anar al contingut