Balde vol renovar amb el Barça

Balde es mostra enigmàtic amb el seu futur al Barça

El jove lateral blaugrana ha passat pels micròfons del programa "Què t'hi jugues", de la Cadena SER
Redacció Esport3 Actualitzat

L'explosió aquesta temporada d'Alejandro Balde ha fet que el Barça tingui pressa per renovar-lo. El jove lateral acaba contracte el juny del 2024 i és una prioritat de la secretaria tècnica blaugrana estampar una nova firma com més aviat millor. Xavi Hernández està demostrant tenir molta confiança en Balde, que aquesta temporada ha guanyat la posició a jugadors consagrats com Jordi Alba i Marcos Alonso. A més, el tècnic egarenc li ha donat l'alternativa tant al lateral esquerre com al lateral dret.

Amb els rumors de fons d'una renovació imminent, Balde ha tingut temps per passar pels micròfons del programa "Què t'hi jugues", de la Cadena SER, i s'ha mostrat certament enigmàtic sobre el seu futur.

"La renovació? Ho deixo tot en mans del meu agent. Jo sempre vull seguir aquí, però en el futur mai se sap."

 

Sobre la ràpida progressió que ha tingut, ell mateix ha reconegut sentir-se sorprès.

"La veritat és que ha anat tot molt ràpid, però de moment està anant tot molt bé. Sóc molt jove, però intento assimilar bé les coses. Fa un any estava entre el Barça B i el primer equip, i ara sóc al primer equip i he jugat un Mundial. És com un somni."

Lamine Yamal, el nom a tenir en compte

El lateral també ha confessat quin company li ha costat més defensar als entrenaments: "Dembélé", i ha destacat qui serà el pròxim crac que pujarà des de la Masia.

"A Lamine Yamal li foto canya quan puja amb el primer equip. Té 15 anys i és molt bo, i té un gran futur. És molt bon jugador, té mola qualitat... és una bogeria. És el talent més gran de la Masia, juntament amb Gavi."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut