Neymar, crispat durant el partit del PSG a Mònaco
Futbol internacional

Baralles al vestidor del PSG després de la derrota a Mònaco

Els mals resultats compliquen la convivència a l'equip parisenc

Redacció Esport3Actualitzat

Les aigües baixen tèrboles al París Saint-Germain. Les últimes derrotes de l'equip parisenc, a la Copa de França contra l'Olympique de Marsella, i a la Lliga contra el Mònaco, han instal·lat la mala maror en un vestidor sempre convuls.

Segons ha revelat el diari L'Équipe, després de la derrota a Mònaco, al vestidor del PSG s'hi van viure escenes de molta tensió. Un dels enfrontaments va implicar l'assessor esportiu Luis Campos amb dos futbolistes, Marquinhos i Neymar. Campos va recriminar a l'equip la "falta d'agressivitat", entre altres qüestions. Uns retrets que van fer enfadar els jugadors. La discussió, segons explica el rotatiu, va ser dura.

No va ser l'únic enfrontament que es va viure a l'Estadi Lluís II de Mònaco. Van destacar les bronques de Neymar als seus companys durant el partit, especialment al jove Hugo Ekitike. També Donnarumma i Marquinhos van tenir una enganxada. El brasiler havia demanat als seus companys que no anessin a saludar els seguidors radicals desplaçats, però l'italià no en va fer cas i va provocar l'enuig de Marquinhos.

Per rebaixar la tensió, Kimpembe va sortir a parlar per oferir un missatge tranquil·litzador. "El més important és continuar units, malgrat tot el que es digui", va comentar un dels capitans.

Tot això a poques hores de la visita del Bayern al Parc dels Prínceps en l'anada dels vuitens de final de la Champions League, un partit on Messi i Mbappé continuen sent dubte per lesió.

El resum del Mònaco - PSG (3-1)

 

Anar al contingut