Barça i Girona ultimen l'acord pel traspàs d'Oriol Romeu
Oriol Romeu, el substitut de Sergio Busquets (Europa Press)
Futbol

El Barça accelera per Romeu; a Girona esperen una oferta en ferm

El Barça no vol pagar la clàusula de rescissió i vol convèncer el Girona incloent algun futbolista en l'operació

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça accelera per desencallar el traspàs d'Oriol Romeu. Ja hi ha hagut una primera conversa entre Mateu Alemany i Pere Guardiola. Les condicions del futur contracte del migcampista amb el Barça també estan del tot pactades. Només falta resoldre l'entesa entre els dos clubs.

L'entitat blaugrana no vol pagar la clàusula de rescissió del d'Ulldecona i busca fórmules per convèncer el Girona, incloent-hi algun futbolista en l'operació.

En aquest sentit, Míchel té una petició molt concreta i insisteix en la cessió de Pablo Torre. El tècnic del Girona també tenia força interès en Nico González, però el jove migcampista té altres propostes sobre la taula.

En tot cas, el Girona encara espera una oferta en ferm. Sap de les intencions del Barça, i també de les presses de Xavi Hernández per començar a comptar amb ell. Voldria tenir-lo ja per a la gira nord-americana, que comença dimecres que ve.

Oriol Romeu es convertirà en la peça substituta al mig del camp blaugrana després de la marxa del capità Sergio Busquets. La cerca d'un pivot, amb opcions inviables i descartades durant aquest mercat de fitxatges, com Brozovic, ha acabat amb una opció ja coneguda de la Masia i el pilar de Míchel al Girona.

Les últimes setmanes el club gironí s'havia mantingut ferm amb l'interès del Barça per Oriol Romeu. Aquest mateix dimecres, el president del consell d'administració del Girona, Pere Guardiola, va ser clar respecte la qüestió: "Si ens volen fer un favor, que no ens el fitxin."

 

Anar al contingut