Barça

Barça One: la nova televisió culer

La plataforma digital serà gratuïta i veurà la llum en les pròximes setmanes

El Barça ha fet oficial la creació d'una plataforma audiovisual d'streaming. Aquesta nova OTT, que serà gratuïta, cobrirà el buit que va deixar el tancament de Barça TV. El projecte, segons informa el club, veurà la llum durant les setmanes vinents

 

Quins continguts tindrà?

El club, que referma l'aposta per la transformació digital, ha comunicat que l'OTT disposarà de més de 1.500 hores de vídeo, en què trobarem contingut d'arxiu produït durant l'etapa de Barça TV i una nova oferta de programació amb tota l'actualitat blaugrana, a través de programes en directe, rodes de premsa i produccions originals.

Barça One suposarà una nova oportunitat per difondre la marca Barça arreu del món i també una nova via per obtenir més ingressos.

 

"Orígens | Araujo, el primer documental"

Dins del mateix anunci de la plataforma, també s'ha oficialitzat el primer contingut exclusiu de Barça One. Serà un documental sobre el defensa uruguaià Ronald Araujo. La producció serà anunciada aquest dimecres a l'Espai Texas de Barcelona.

El documental, segons informa el Barça, s'endinsarà en la vida professional i personal d'Araujo. Tindrà una durada de quaranta minuts, en què es retrataran les seves arrels i s'entrevistarà les persones que més l'han influenciat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut