Dues llegendes, una que arriba i una altra que marxa (Reuters)

Beneït des del bressol: la foto viral de Messi i un nadó anomenat Lamine Yamal

El pare de Lamine Yamal va compartir una imatge inèdita del crac argentí amb el seu fill quan tenia pocs mesos
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Messi

Lamine Yamal està acaparant tots els focus a l'Eurocopa, trencant tots els rècords de precocitat a ritme vertiginós. Després d'una temporada excel·lent al Barça, ​​el jove extrem de 16 anys està demostrant a l'Eurocopa 2024 que està cridat a ser un dels grans noms del panorama futbolístic. 

Abans de l'enfrontament de quarts de final contra Alemanya, Mounir Nasraoui, pare del jove futbolista blaugrana, ​​ha publicat una foto en què es veu un jove Leo Messi afectuós amb Lamine Yamal. A la imatge, gairebé com a benedicció, es pot veure l'astre argentí mirant amb tendresa un Lamine Yamal encara nadó i amb la seva mare. "El començament de dues llegendes", ha escrit el pare del català a les xarxes socials: 

Aquesta foto va ser feta a finals del 2007. La va fer el fotoperiodista Joan Monfort per al diari Sport per a un calendari solidari en què apareixien els jugadors del FC Barcelona.

Al programa Onze, Jordi Ramos ha explicat l'origen d'una imatge que s'ha fet viral i que ja és història del Barça:

 

No és la primera vegada que surt a la llum una foto de Messi i Lamine Yamal. Des de fa temps circula per les xarxes socials una imatge de tots dos a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Un vailet anomenat Lamine Yamal demanant una fotografia a Leo Messi, en l'última etapa de l'argentí a Barcelona

Contra França, Lamine ha tornat a fer història amb un golàs antològic que ha portat Espanya a la final de l'Eurocopa. Un gol que serà recordat: el primer com a internacional d'un nano que tothom ja sap que està cridat a ser una llegenda

També Messi ha marcat a la semifinal de la Copa Amèrica, un gol amb regust de nostàlgia, en aquest cas de la llegenda que marxa i vol assaborir la darrera Copa, la penúltima, sempre.

 

 

ARXIVAT A:
Messi Lamine Yamal Eurocopa 2024
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut