Dues llegendes, una que arriba i una altra que marxa (Reuters)
Futbol

Beneït des del bressol: la foto viral de Messi i un nadó anomenat Lamine Yamal

El pare de Lamine Yamal va compartir una imatge inèdita del crac argentí amb el seu fill quan tenia pocs mesos

Redacció Esport3Actualitzat

Lamine Yamal està acaparant tots els focus a l'Eurocopa, trencant tots els rècords de precocitat a ritme vertiginós. Després d'una temporada excel·lent al Barça, ​​el jove extrem de 16 anys està demostrant a l'Eurocopa 2024 que està cridat a ser un dels grans noms del panorama futbolístic. 

Abans de l'enfrontament de quarts de final contra Alemanya, Mounir Nasraoui, pare del jove futbolista blaugrana, ​​ha publicat una foto en què es veu un jove Leo Messi afectuós amb Lamine Yamal. A la imatge, gairebé com a benedicció, es pot veure l'astre argentí mirant amb tendresa un Lamine Yamal encara nadó i amb la seva mare. "El començament de dues llegendes", ha escrit el pare del català a les xarxes socials: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOUNIR (@hustle_hard_304)

Aquesta foto va ser feta a finals del 2007. La va fer el fotoperiodista Joan Monfort per al diari Sport per a un calendari solidari en què apareixien els jugadors del FC Barcelona.

Al programa Onze, Jordi Ramos ha explicat l'origen d'una imatge que s'ha fet viral i que ja és història del Barça:

 

No és la primera vegada que surt a la llum una foto de Messi i Lamine Yamal. Des de fa temps circula per les xarxes socials una imatge de tots dos a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Un vailet anomenat Lamine Yamal demanant una fotografia a Leo Messi, en la darrera etapa de l'argentí a Barcelona
Un vailet anomenat Lamine Yamal demanant una fotografia a Leo Messi, en l'última etapa de l'argentí a Barcelona

Contra França, Lamine ha tornat a fer història amb un golàs antològic que ha portat Espanya a la final de l'Eurocopa. Un gol que serà recordat: el primer com a internacional d'un nano que tothom ja sap que està cridat a ser una llegenda

També Messi ha marcat a la semifinal de la Copa Amèrica, un gol amb regust de nostàlgia, en aquest cas de la llegenda que marxa i vol assaborir la darrera Copa, la penúltima, sempre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

 

 

ARXIVAT A:
MessiLamine YamalEurocopa 2024
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut