Champions League

El Benfica es diverteix a costa d'un mal Atlètic de Madrid (4-0)

Molt mal partit de l'Atlètic de Madrid, que no ha tingut cap opció contra un Benfica que ha dominat des del començament

Redacció Esport3Actualitzat
  • El Benfica de Bruno Lage demostra que la seva bona ratxa no és fortuïta, en els primers sis minuts té dues ocasions molt clares. La primera la salva Witsel i en la segona, Oblak fa una d'aquelles aturades que valen punts evitant el gol de Pavlidis.
  • Les amenaces es tornen realitat al 13 quan l'Atlètic de Madrid falla en la sortida de pilota i Aktürkoglu ho aprofita per marcar l'1 a 0.
  • Delicatessen de Samu Lino amb un control impossible però el lateral de l'Atlètic no remata bé.
  • Marcos Llorente es trenca i el substitueix Nahuel Molina al 32.
  • Al 37, Samu Lino envia la pilota al travesser amb la qual pretenia ser una pilota centrada; en qualsevol cas, primer ensurt de l'Atlètic.
  • En temps afegit, un desajust majúscul en defensa a punt està de convertir-se en el segon gol del Benfica. La rematada de Pavlidis surt desviada per poc.
  • Al descans dominava el Benfica per 1 a 0 (Aktürkoglu, 13) en una primera part on els de Simeone no han trobat espais en la defensa portuguesa.
  • Javi Serrano, Gallagher i Sorloth entren per De Paul, Koke i Griezmann en un intent del Cholo per buscar l'equip que faci mal al Benfica.
  • Trepitjada de Gallagher a Pavlidis dins de l'àrea. El VAR ha certificat el penal i Di Maria ha enganyat Oblak per fer pujar el 2 a 0 al 52.
  • En la jugada següent, Di Maria ha perdonat el tercer. Se l'ha jugada tot sol i Oblak li ha guanyat la partida.
  • Els canvis no han millorat les coses per als de Simeone i al 75 i a la sortida d'un córner Bah ni tan sols ha hagut de saltar per rematar i fer el 3 a 0. Molt mal partit de l'Atlètic de Madrid.
  • El correctiu a l'Atlètic de Madrid continua creixent. Al 82 penal de Reinildo a Amdouni i KokÇu rebenta la pilota per marcar el 4 a 0.