El discurs de Benzema durant la gala de la Pilota d'Or no va agradar a Deschamps, segons ha revelat L'Équipe

Benzema deixa la selecció francesa enmig de la mala relació amb Deschamps

El tècnic va decidir que havia d'abandonar la concentració la vigília del Mundial per un trencament fibril·lar que no li hauria impedit jugar els últims partits
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Mundial Qatar 2022

El pas de la selecció francesa pel Mundial de Qatar no ha estat flors i violes, malgrat lluitar pel títol fins a l'última tanda de penals. I la primera conseqüència ha arribat l'endemà de perdre la final contra l'ArgentinaKarim Benzema ha anunciat que a partir d'ara renuncia a ser internacional amb França. Ha esperat el desenllaç mundialista per comunicar-ho. Que també sigui el dia del seu 35è aniversari ha de ser casualitat.

"He fet esforços i errors per arribar fins on he arribat i n'estic orgullós. He escrit la meva història i la nostra acaba."

De teló de fons, la tibantor que ha planat sobre la concentració: la seva mala relació amb l'entrenador, Didier Deschamps, el tècnic que va decidir que el jugador del Madrid havia d'abandonar Qatar la vigília del Mundial per un trencament fibril·lar. La lesió no li hauria impedit jugar les últimes eliminatòries. La prova és que fa quatre dies va jugar un amistós contra el Leganés.

Deschamps no ha volgut ni sentir a parlar sobre la possibilitat de recuperar-lo. "No respondré, següent pregunta", va contestar en conferència de premsa. Molts francesos se'n van recordar diumenge, potser també Deschamps.

Benzema i França, una història de tibantors

Aixecat el veto a Benzema pel xantatge a Valbuena, que li va costar una condemna d'un any de presó, semblava que la situació amb Deschamps s'havia reconduït, però, segons va explicar el diari L'Équipe, la relació tornava a estar totalment trencada.

Segons revela L'Équipe, la gestió que han fet les dues parts de la lesió ha eixamplat les diferències, però el nou distanciament ve de lluny, més concretament pel discurs de Benzema durant la gala d'entrega de la Pilota d'Or. El davanter del Reial Madrid no va esmentar Deschamps en cap moment, cosa que va molestar l'entrenador francès.

El discurs de Benzema durant la gala de la Pilota d'Or no va agradar a Deschamps, segons ha revelat L'Équipe (Reuters)

Absència destacada a Lusail

Prova de la mala maror és l'absència de Benzema a la final. Fins i tot el president de la República francesa, Emmanuel Macron, havia mediat perquè el davanter pogués ser-hi, com hi han estat Pogba, Kanté i Nkunku --també lesionats--, però la proposta no ha tirat endavant i finalment no ha viatjat a Lusail.

Benzema ni tan sols s'ha esperat a veure com es resol la incògnita de la continuitat de Deschamps al capdavant de França. Estava a tres compromisos d'assolir les 100 internacionalitats: 97 partits en què ha celebrat 37 gols. 

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut