barça

Bernd Schuster: "El problema del Barça no l'arregla ningú"

L'alemany valora l'arribada a la banqueta del Barça del seu compatriota Hansi Flick

Redacció Esport3Actualitzat

Fidel al seu estil d'expressar-se sense embuts, Bernd Schuster no ha deixat ningú indiferent quan ha valorat l'aposta del Barça pel seu compatriota Hansi Flick. Si algun culer pensava il·lusionar-se amb les seves paraules, una de freda i una de calenta. Massa calenta.

Des de Mallorca, on ha participat en un torneig de golf benèfic, el que fora futbolista blaugrana entre el 1980 i el 1988 ha assegurat que els alemanys "sempre quèiem bé a Barcelona", tot i que, recordant la seva controvertida marxa al Madrid, ha acabat puntualitzant "almenys al principi...". Això no obstant, aquest ha estat el seu únic bon auguri, que ha precedit un pal al present del club.

Flick va guanyar una Champions amb el Bayern de Múnic
Flick va guanyar una Champions amb el Bayern de Múnic

Schuster s'apunta a la tendència de definir Flick com un entrenador d'equips grans --"amb el Bayern de Múnic va fer una temporada increïble, però era un equip més fet que el Barça"--, però considera que el problema del Barça no és a la banqueta. Ho ha dit d'una manera crua: "El problema del Barça no l'arregla ningú, cap entrenador. Encara que el canviïs cada any".

"El problema és l'equip", afirma Schuster. La seva recepta per sanar els mals blaugranes és "buscar qualitat per competir amb els de dalt". En resum, segons l'"àngel ros", sobrenom que va rebre en la seva època de jugador, Flick necessita fitxatges.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut