Futbol

Bogeria Gazzaniga: tres penals aturats a l'Athletic Club

Tres penals per a l'Athletic, tres llançadors diferents i tres penals aturats per l'heroi Gazzaniga, que ja en porta quatre de seguits, comptant el de la Champions contra el Feyenoord

Redacció Esport3Actualitzat

Paulo Gazzaniga s'ha convertit en el protagonista indiscutible del partit contra l'Athletic Club. El porter del Girona ha dut a terme l'heroïcitat d'aturar tres penes màximes. Només dos dels penals han comptat, ja que el tercer ha estat una repetició decretada per l'àrbitre, ja que Gazzaniga s'havia mogut abans del llançament, però això de l'argentí és una proesa històrica.

Als 28 minuts, el col·legiat del matx, després de revisar l'acció al VAR, ha assenyalat penal per una traveta d'Arnau sobre Berenguer. Berenguer mateix ha executat la pena màxima però Gazzaniga li ha endevinat la intenció i ha aturat el seu xut, ajustat al pal esquerre de la porteria. 

Però el recital de Gazzaniga no havia fet més que començar. Havia aturat el primer de Berenguer i, novament mitjançant la revisió del VAR, el col·legiat n'ha assenyalat un altre sobre Iñaki Williams, que ell mateix ha tornat a aturar.

L'àrbitre, però, ha decidit que la pena màxima s'havia de repetir perquè el porter gironí s'havia mogut just abans del llançament de Williams. I si atura el tercer? Doncs sí! Cap problema per a l'heroi Gazzaniga, que ha tingut la sang freda de mantenir-se fins al final estàtic i aturar el segon llançament seguit.

Durant el partit de Champions contra el Feyenoord, Gazzaniga ja va aturar un penal. L'argentí s'està convertint en un veritable especialista. En porta quatre d'aturats en la mateixa setmana.

 

Anar al contingut