La creativitat amb què el Barça ha felicitat Busquets per la seva nova fita (FCB)

Busquets arriba als 700 partits amb el Barça: tercer culer amb més enfrontaments

El migcampista de Badia ja porta 700 partits jugats amb la samarreta blaugrana. És el tercer jugador a la història del club amb més partits disputats, només superat per Messi i el seu actual entrenador
Xavi Lemus Actualitzat

El partit contra el Betis no era un partit més per a Sergio Busquets. Els minuts disputats contra el conjunt andalús --ha començat el matx des de la banqueta-- signifiquen el seu partit 700 amb la samarreta blaugrana. Una demostració del seu rol protagonista al llarg de les 15 temporades que suma amb el primer equip culer. Aquestes estadístiques el situen com el tercer jugador a la història del club pel que fa a participacions, només superat pels 767 de Xavi, actualment el seu entrenador, i els 778 de Leo Messi.

Uns números que augmentaran aquesta temporada i amb el dubte de si serà l'any del seu comiat com a jugador del Barça. El migcampista català acaba contracte i encara no ha acabat de definir el seu futur. Fa uns mesos semblava tenir decidit marxar a la lliga nord-americana, on té una oferta de Miami, però la insistència de Xavi i el fet que el seu amic Messi no tingui encara clar si també anirà als Estats Units han fet que tingui dubtes. De fet, el president Joan Laporta va explicar que tenen una conversa pendent perquè Busquets els comuniqui la decisió final.

Les estadístiques de Busquets amb el Barça són espectaculars. El jugador de Badia ha guanyat 30 títols distribuïts entre totes les competicions que ha disputat, als quals s'hi suma el Mundial del 2010 i l'Eurocopa del 2012 amb el combinat espanyol. Més enllà d'aquests èxits ningú no discuteix que el dia que deixi l'entitat serà considerat el millor mig centre de la història del club.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut