La polèmica celebració de Cancelo a Bòsnia

Cancelo dispara contra els seus crítics al Barça i Portugal: "Els envio una bufetada"

El lateral continua inquiet amb l'entorn dels equips on juga, un aspecte que no l'ajuda a treure's l'etiqueta de problemàtic
Redacció Esport3 Actualitzat

És explosiu quan juga i ho és, també, quan parla. Fins i tot quan marca un golàs en una feliç victòria de la seva selecció. Al final del banquet que Portugal va celebrar a Bòsnia, la premsa volia saber a qui anava dirigida l'expressiva celebració de Joao Cancelo. El lateral culer no va esquivar la pregunta i va disparar contra els que el critiquen.

"La celebració va ser amb ràbia perquè passen coses que no estan relacionades amb el futbol i el que he fet és valorar-me a mi mateix. Va ser una bufetada amb guant blanc pels que em critiquen."

L'ex del City, que va negar cap problema per jugar en qualsevol de les dues bandes, va anar més enllà lamentant que hi hagi gent interessada a desgastar la seva imatge.

"Sempre he estat un professional allà on he estat. Hi ha qui ven una imatge de mi que no és certa. Tinc bon cor i faig tot el que puc per ajudar la selecció de Portugal i el Barça."

Pot sobtar l'aspror de les paraules d'un Cancelo que des de la seva arribada a Barcelona ha recuperat la seva millor versió. Sembla clar que continuï inquiet amb l'entorn dels equips on juga, un aspecte que no l'ajuda a treure's l'etiqueta de problemàtic. Fa uns dies ja va utilitzar la mateixa contundència per denunciar el suposat negoci dels joves que esperen els jugadors a les portes de la ciutat esportiva.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut