Joao Cancelo és dubte seriós per a la Supercopa (Reuters)

Cancelo deixa la defensa del Barça en quadre: l'abast de la lesió

El portuguès té una distensió del lligament al genoll esquerre i serà baixa un màxim de dues setmanes
Redacció Esport3 Actualitzat

Xavi Hernández perd un altre efectiu de cara a la Supercopa d'Espanya. Joao Cancelo ha fet les proves mèdiques pertinents l'endemà de caure lesionat al camp del Las Palmas. L'exploració ha confirmat una distensió del lligament intern del genoll esquerre.

Els serveis mèdics no han ofert una previsió concreta del temps de recuperació, però d'entrada es pedrà les semifinals de la Supercopa d'Espanya, davant l'Osasuna (11 de gener) i ho tindria molt complicat per arribar a la final (14 de gener), en cas que el Barça s'hi classifiqués. El temps de baixa seria d'unes dues setmanes.


Un nou maldecap per a Xavi, que actualment té lesionats Ter Stegen, Marcos Alonso, Pedri, Gavi i Iñigo Martínez, tot i que el central basc ja s'ha exercitat amb el grup i presumiblement rebrà l'alta mèdica abans del partit de Copa d'aquest diumenge contra el Binéfar.

En acabar el partit, durant la roda de premsa, Xavi va restar importància a la lesió de Cancelo i va dir que "no semblava res greu". I no li faltava raó perquè per la zona afectada, la lesió podria haver estat més greu: es preveu que en dues setmanes, màxim, el portuguès ja podrà estar a disposició del tècnic blaugrana.


El resum del partit:

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut