Cancelo, la intrahistòria del mem de la temporada
Cancelo, la intrahistòria del mem de la temporada
barça

Cancelo posseït, la intrahistòria del mem més viral de la temporada

El gest de distensió del portuguès durant l'entrevista postpartit amb Esport3 està donant la volta a la xarxa

Redacció Esport3Actualitzat

A la xarxa passen coses imprevisibles. El gol de Cancelo contra el Celta va culminar la remuntada exprés del Barça de Xavi, però el que sembla cridat a passar a la posteritat és el gest de distensió del portuguès durant l'entrevista postpartit amb Esport3. L'ex del City va obrir els ulls com plats i va fer força amb les dents mentre Laura Brugués li preguntava pel seu caràcter autoexigent. Les comparacions amb el Jack Nicholson d'"El resplandor" van ser immediates.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

L'instant, que expressa la fatiga d'un futbolista amb pressa per anar a la dutxa, està donant la volta a la xarxa en múltiples formats. En menys d'un mes circula l'"sticker" de Cancelo per arreu i el lateral portuguès és el primer que n'és conscient. Cadascuna de les seves publicacions a Instagram s'omple de respostes amb el mem.

Captura d'un dels darrers posts de Cancelo a Instagram amb alguns dels comentaris
Captura d'un dels darrers posts de Cancelo a Instagram amb alguns dels comentaris

A WhatsApp, l'oferta de GIFs que poden enviar els usuaris de l'aplicació de missatgeria més popular també ofereix la imatge animada i TikTok vessa de versions del mem fetes amb altes dosis d'humor. Com no podia ser d'altra manera, el "Zona Zàping" d'Esport3 en va fer la seva pròpia interpretació.

Qui vulgui estar a l'última que es descarregui el mem de Cancelo. I més ara, que s'acosta Halloween.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut