La relació de "La travessa" amb Pep Guardiola
La relació de "La travessa" amb Pep Guardiola
Futbol

La relació entre Pep Guardiola i el reality d'aventures "La travessa" de 3Cat

Una de les participants del programa de 3Cat té relació amb l'exentrenador blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

La segona edició de "La travessa" està molt lligada a Pep Guardiola. Al "Que no surti d'aquí" de 3Cat han comentat aquesta coincidència:

Carla Torrent, participant en la segona temporada del reality, és filla de Domènec Torrent, la mà dreta de l'entrenador català.

La relació que comparteixen les dues famílies s'ha vist reflectida en diverses publicacions que la Carla ha publicat a les xarxes socials. A més, el seu marit és Oriol Paulí, jugador professional de bàsquet del Hiopos Lleida.

La Carla està participant en aquesta edició amb el seu oncle Jordi. Ara diuen que ha arribat el seu moment: "No som bons en res, però ens complementem molt bé. I de vegades les sorpreses venen dels qui menys t'ho esperes."

Durant la segona temporada, els participants han de travessar Catalunya de nord a sud, des de la frontera fins al delta de l'Ebre. Les onze parelles que van superar el càsting han de recórrer 300 quilòmetres amb l'objectiu d'emportar-se els 20.000 euros de premi. Amb vuit capítols estrenats fins ara, "La travessa: expedició Mediterrani" continua trencant rècords d'audiència, amb més de 73.500 reproduccions diàries, i més de mig milió de reproduccions totals.

Anar al contingut