Ancelotti durant un partit del Reial Madrid
Ancelotti durant un partit del Reial Madrid
Futbol

Carlo Ancelotti no vol sentir a parlar del Brasil: "Si el Madrid no em fa fora, no em mouré"

No descarta seguir al Bernabéu més enllà del 30 de juny del 2024, quan acaba el seu contracte actual

Redacció Esport3Actualitzat

En la segona etapa al Reial Madrid, Carlo Ancelotti transmet sensació de plenitud i satisfacció. Segurament per això aquest dilluns ha silenciat els rumors sobre la seva possible sortida del club blanc amb rumb a la selecció brasilera, òrfena de tècnic des de la renúncia de Tite.

Als micròfons de la ràdio de la Rai, l'italià ha recordat que té dos anys més de contracte amb l'entitat presidida per Florentino Pérez. Amb contundència, ha assegurat: "Si el Madrid no em fa fora, fins llavors no em mouré." A més a més, l'entrenador de la desena i la catorzena Champions madridista en cap cas no descarta seguir més enllà del 30 de juny del 2024.

Elogis per a l'Argentina i Messi

Gairebé 30 anys després d'estrenar-se com a tècnic al Reggiana, Ancelotti viu una segona joventut a les banquetes als 63 anys. Aquests dies ha pogut veure el Mundial amb calma i ha gaudit d'un torneig culminat amb una final èpica:

"Ha estat un Mundial preciós que va acabar amb una final preciosa i merescudament guanyada per l'Argentina. Al meu entendre, els argentins van trobar la convicció i van estar liderats per un Messi fantàstic. També han donat suport a aquesta qualitat alguns complements com Álvarez i Enzo Fernández, però també un col·lectiu amb certa actitud defensiva."

Abans d'acabar ha qualificat d'"extraordinària" la feina de Scaloni, però no ha dit ni una paraula sobre la participació de la "canarinha". Carleto segueix al Bernabéu.

Anar al contingut