Alcaraz ha superat el croat Borna Coric (EFE)
Tenis

Carlos Alcaraz es regala, pels 20 anys, la seva segona final de Madrid

El murcià ha eliminat Borna Coric i es jugarà el títol contra un rival que ha fet història

Redacció Esport3Actualitzat

Carlos Alcaraz continua tocat per la vareta màgica. Ha eliminat, en les semifinals de Madrid, el croat Borna Coric en un partit molt treballat i està a un pas de reeditar el títol que ja va aconseguir l'any passat.

  • 6-4 en el primer set. Alcaraz ha trencat el servei de Coric per fer el 3 a 2 i ha mantingut aquest avantatge fins al final. 6 a 4, amb un últim joc en blanc i  després d'una hora i un minut de bon joc del murcià, segur i contundent.
  • 6-3 en el segon. Dos trencaments de servei consecutius, a partir de l'1 a 1 -i a pesar d'una altra pèrdua de servei d'Alcaraz- han donat empenta al deixeble de Juan Carlos Ferrero. En el moment definitiu, el murcià ha fet un tercer break a Coric per aconseguir el 6 a 3.
  • Millor celebració, impossible.  Alcaraz ha pogut festejar els seus 20 anys passant a la final de Madrid en una hora i 39 minuts. El número 2 del món travessa una ratxa impressionant.

Un rival històric

El jugador murcià es jugarà el títol amb el finalista més sorprenent dels últims temps: l'alemany Jan-Lennard Struff. El tenista, número 65 del món, ha fet història al convertir-se en el primer "lucky loser" en arribar a una final de Masters 1000. Struff havia perdut a la prèvia del torneig, però va ser repescat per la renúncia de Pablo Carreño per lesió. 

Per a més inri, Struff s'ha imposat en les semifinals a Asian Karatsev (4-6, 6-3 i 6-4), que és precissament el tenista que l'havia eliminat de la prèvia. 

 

Anar al contingut