(Cas Hamraoui - Diallo)

La futbolista del PSG Aminata Diallo, en llibertat sense càrrecs

Aminata Diallo nega la seva implicació en els fets i s'ha negat a contractar un advocat
Redacció Esport3 Actualitzat

Nou capítol del cas Hamraoui-Diallo. Diallo ha estat posada en llibertat sense càrrecs aquest dijous després de 36 hores detinguda per la seva presumpta implicació en l'agressió a la seva companya al París Saint-Germain (PSG) Kheira Hamraoui.

Fonts judicials informen que s'ha retirat la detenció contra un conegut de Diallo, empresonat a Lió per extorsió, i del qual se sospitava que podria haver organitzat l'atac. La posada en llibertat de tots dos no descarta possibles accions de la justícia contra ells.

Mentrestant, la policia judicial de Versalles continua treballant en la investigació de la pallissa que va rebre la migcampista del PSG Kheira Hamraoui.

Diallo, detinguda dimecres per la suposada relació amb la violenta agressió a la seva companya d'equip, sempre ha negat la seva implicació en els fets segons fonts de la investigació citades aquest dijous per mitjans francesos. La jugadora està col·laborant amb la investigació i de moment es nega a contractar un advocat, segons el canal BFMTV.

L'home que també havia estat detingut compleix condemna a la presó de Lió-Corbas per delictes relacionats amb el crim organitzat, extorsió i actes de tortura i barbàrie, i estaria vinculat amb Diallo. Aquest conegut hauria trucat "de manera anònima" a diverses jugadores del PSG amb informacions "incòmodes" sobre la víctima i la seva vida privada. Aquestes trucades estarien localitzades en una zona compatible amb el centre penitenciari de Lió.

Els fets del 4 de novembre

Kheira Hamraoui va ser víctima d'un atac violent quan tornava d'un sopar d'equip, en un restaurant de París, en un cotxe conduït precisament per Diallo. "En sortir del cotxe, va veure dos desconeguts amb passamuntanyes. Un d'ells, armat amb una barra de ferro, la va acabar de treure del cotxe i li va colpejar les cames en diverses ocasions abans que els dos atacants fugissin", informava L'Equipe. Hamraoui va acabar a l'hospital, on li van haver de posar punts a les cames i els braços.

En les últimes hores, mitjans francesos han afegit dades biogràfiques de les dues protagonistes principals del cas, com que les uniria una certa amistat. Van anar juntes de vacances a Mèxic l'estiu del 2019 i viuen al mateix barri.

Gelosia i rivalitat per la mateixa posició?

Diallo, de 26 anys, i Hamraoui, de 31, competeixen per la mateixa posició de mig centre tant al PSG com a la selecció francesa. Si el que pretenia Diallo organitzant l'atac era passar al davant de la campiona d'Europa amb el Barça a les alineacions del PSG, ho estava aconseguint. Des del dia de l'atac, Hamraoui s'havia perdut un partit de Lliga i un de Champions. Diallo va ocupar el seu lloc a l'onze de les parisenques i a la convocatòria de la selecció francesa, a la qual Hamraoui havia tornat després de dos anys d'absència.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut