Hayet Abidal i Éric Abidal, en una imatge d'arxiu
Hayet Abidal i Éric Abidal, en una imatge d'arxiu
Futbol

Cas Hamraoui: Hayet Abidal demana el divorci

La dona d'Éric Abidal sol·licitarà la separació de l'exjugador del Barça, tal com ha informat la seva advocada

Redacció Esport3Actualitzat

L'ona expansiva del cas Hamraoui, que investiga l'atac violent patit per la jugadora del PSG Kheira Hamraoui a mans de dos encaputxats, segueix avançant amb força. La dona d'Éric Abidal, una de les investigades pel cas, sol·licitarà el divorci de l'exjugador i exsecretari tècnic del Barça, tal com ha informat l'advocada matrimonial de Hayet Abidal, Jennifer Losada.

Al comunicat, signat a Barcelona amb data d'aquest divendres, el despatx d'advocats expressa els motius de la decisió presa per Hayet. El punt d'inflexió ha estat la confessió de la infidelitat de l'exjugador:

Obligada per les circumstàncies i amb desgrat pel cas Hamraoui, Hayet Abidal sol·licitarà el divorci a Barcelona. Després que la Fiscalia de Versalles anunciés la nit de dilluns que el xip del telèfon de la futbolista estava a nom del seu marit Éric Abidal, aquest li va confessar que mantenia una relació adúltera amb "Madame" Hamraoui.

A partir d'aquest moment, Hayet Abidal afronta el cas judicial amb l'esperança de "netejar el seu honor i reputació, malmesa pels rumors". I com ja ha fet aquesta setmana, demana declarar davant els investigadors del cas:

Reitera el seu desig a ser escoltada al més aviat possible, en un cas que ja s'ha cobrat diverses víctimes col·laterals.

El comunicat està signat pel Departament de Dret de Família del despatx barceloní Aequo Advocats
El comunicat està signat pel Departament de Dret de Família del despatx barceloní Aequo Advocats

Una llista de víctimes col·laterals que va encetar la companya al PSG de Kheira Hamraoui, Aminata Diallo, primera detinguda del cas, que després va ser absolta.

Anar al contingut