Casadó i Pedri, durant l'Osasuna-Barça del passat dissabte (Reuters)

Casadó assenyala els seus aliats al mig del camp del Barça

El "17" blaugrana agraeix l'acompanyament de figures com Pedri o Raphinha en el seu aterratge al primer equip
Redacció Esport3 Actualitzat

Sense fer gaire soroll, Marc Casadó s'ha consolidat al Barça de Hansi Flick. S'ha vist beneficiat, també, per les lesions d'altres companys. Al tècnic alemany, però, no li ha tremolat el pols quan ha hagut d'apostar per ell. En la prèvia de l'estrena europea a casa, el de Sant Pere de Vilamajor ha estat generós en la descripció del nou entrenador blaugrana.

"Tots diuen que és molt proper. Transmet confiança i té tota la plantilla endollada. A mi, m'ha ajudat molt a entendre molts aspectes del futbol. Li estic molt agraït."

Casadó també ha volgut destacar el suport dels companys en la seva consolidació en el primer equip. Ja va ser titular contra el Mònaco, en la primera jornada de la Champions. També ho podria ser contra els Young Boys, tot i la recuperació de Frenkie de Jong.

 

"És més fàcil jugar al costat de Pedri o Raphinha. Són jugadors de nivell top mundial. Hi ha molta diferència amb l'RFEF, tant físicament com en la qualitat del rival. L'equip ens ajuda als joves per fer-ho de la millor manera."

En relació amb el rival, Casadó ha volgut fer èmfasi en la velocitat i potència dels seus atacants. "Que no ens facin moltes contres", ha advertit.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut