Cesc, al mig de la rotllana dels seus futbolistes del Como, en una imatge de la temporada passada
Cesc, al mig de la rotllana dels seus futbolistes del Como, en una imatge de la temporada passada (@Como_1907)
futbol

Cascada de fitxatges al llac Como: talent al servei de Cesc Fàbregas

Els propietaris indonesis de l'equip entrenat pel maresmenc segueixen incorporant veterans de valor segur i en condició d'agent lliure

Guim Fortuny GimbertActualitzat

Era una aposta arriscada, però la decisió de Cesc Fàbregas de desviar la seva carrera cap a Itàlia ha estat un encert. Al Como 1907, el d'Arenys de Mar ha pogut pilotar amb tranquil·litat la transició de la gespa a la banqueta. Si a l'estiu del 2022 aterrava a la Llombardia com a jugador-accionista d'aquest club de propietat indonèsia i gestió anglesa, dos anys més tard l'ha tornat a la Serie A.

La temporada que comença, l'exblaugrana ja constarà com a tècnic principal amb llicència, sense que el gal·lès Osian Roberts hagi de posar el carnet. Per estrenar la que significarà la 14a experiència a la màxima divisió del Como, de la darrera en fa 21 anys, els amos (Djarum Group) no pensen escatimar en fitxatges sempre que no posin en perill l'estabilitat econòmica.

Per això tenen clara la fórmula: transmetre il·lusió esportiva per seduir veterans de valor segur i, si pot ser, com agents lliures. Així han donat la benvinguda al davanter Andrea Belotti, 44 vegades internacional amb l'"azzurra", i el pack arribat en un submarí groc Pepe Reina i Alberto Moreno.

I si encara falten els nenúfars més bonics...

Però la cascada de fitxatges que descarrega sobre el llac més idíl·lic d'Itàlia pot veure augmentat el seu cabal amb dos futbolistes més de renom. Els rumors assenyalen amb força l'olotí Pau López i el central francès Raphaël Varane. El primer mostra símptomes de final de cicle a Marsella, mentre que el segon s'ha estancat al Manchester United.

A tots ells, una sacsejada del nou "allenatore" Fàbregas els pot fer sentir importants a l'estimulant projecte del Como.

Anar al contingut