Les jugadores de la selecció catalana, aixecant la copa (fcpatinatge)

Catalunya s'emporta la GoldenCat femenina (6-1) i Portugal, la masculina (5-3)

Catalunya i Portugal s'han repartit els títols: a la final femenina, gran superioritat local; a la masculina, l'equip lusità s'ha pres la revenja
Redacció Esport3 Actualitzat

Catalunya i Portugal s'han repartit els títols a la tercera edició de la GoldenCat, que s'ha disputat a Cerdanyola del Vallès. El torneig permet a la selecció catalana competir amb equips de primer nivell tot i no poder comptar amb alguns dels seus millors jugadors, convocats amb la selecció espanyola.

El torneig masculí se l'ha endut clarament la selecció portuguesa (5-3), que ha arribat a guanyar per 4 gols de diferència (5-1). Costa i Joao Rodrigues han avançat els protuguesos a la primera meitat i en el últims segons abans d'arribar al descans l'equip de Jordi Camps ha escurçat el desavantatge amb un gol de Llorca. A la segona part, Joao Rodrigues, Pinto i Vieira han disparat la diferència de Portugal, i els catalans Sergio Miras i Jordi Bargalló han fet els gols del defintiu 5-3. 

La final femenina, de clar color local

En el cas de la selecció femenina hapassat tot el contrari: ha estat la selecció catalana la que s'ha mostrat superior després del tempteig inicial, La selecció local ha aconseguit marxar al descans amb un avantatge de 2-0, gràcies als gols de Joana Xicota i Gemma Solé. No hi ha hagut reacció lusitana a la represa. Solé i Xicota han tornat a veure porta i Joana Coma i Nara López també s'han sumat al festival golejador.

Catalunya, que ha guanyat els seus 5 partits al GoldenCat, recupera el títol de campiona de la competició de mans d'una rejovenida Portugal, la guanyadora de la passada edició.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut