Catalunya presenta una selecció pendent de la convocatòria espanyola per a l'Eurocopa

La selecció catalana s'enfronta a Panamà el 29 de maig a Sabadell sense comptar, de moment, amb jugadors com Lamine Yamal, Cubarsí o Dani Olmo
Redacció Esport3 Actualitzat

La selecció catalana torna a escena dimecres que ve, quan jugarà un partit amistós contra Panamà a l'estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell. Gerard López, seleccionador català, ha explicat que la llista definitiva està condicionada a la convocatòria de la selecció espanyola per a l'Eurocopa, que es farà pública dilluns que ve.

És per això que a la convocatòria de Catalunya no hi són jugadors com Lamine Yamal, Pau Cubarsí, Dani Olmo, Gerard Moreno o Marc Cucurella, a l'espera de conèixer si jugaran el torneig continental.

La convocatòria publicada aquest dijous l'encapçalen jugadors com Èric Garcia o Aleix Garcia (Girona), Oriol Romeu (Barça), Joan Jordán (Sevilla) o Carles Aleñà (Getafe). També hi entren jugadors catalans que militen en clubs d'altres Lligues europees, com Arnau Tenas (PSG), Sergio Gómez (Manchester City) o Ferran Jutglà (Bruges).

La convocatòria de la selecció catalana

No hi ha jugadors convocats de l'Espanyol, perquè l'equip blanc-i-blau encara estarà involucrat de ple en la lluita per l'ascens a Primera. Com a curiositat, els clubs més representats són el Betis (Bellerín, Ruibal, Roca i Altimira) i el Las Palmas (Mármol, Sergi i Marc Cardona).

Abans del partit s'homenatjarà dos il·lustres exinternacionals amb Catalunya: els ja retirats Sergio García i Bojan Krkic.

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut